پنج خبر جدید درباره درگاه ملی مجوزها و آمار درخواست‌ها در سال 1404

تمامی مراحل مجوز از جمله زمان صدور، مدت زمان اعتبار مجوز، هزینه‌ها، مدارک، شرایط، مجوزهای پیش نیاز، استعلام‌ها، معرفی مرجع صادر کننده مجوز، ثبت نام متقاضی، هدایت متقاضی به مرجع مورد نظر، پشتیبانی و پیگیری در این سامانه در زمان کوتاهی، انجام می‌شود. تمام اطلاعات مربوط به درخواست‌ها و تمدید مجوزها در این درگاه کاملاً محرمانه نگهداری می‌شود.

پشتیبانی کامل: پاسخ به مشکلات و سوالات کاربران در تمامی مراحل.

مجوزهای صنفی (پروانه کسب) برای مشاغلی صادر می‌شوند که در محیط‌های تجاری، خدماتی یا کارگاهی فعالیت دارند. این مجوزها نیز در اغلب موارد تک‌مرحله‌ای هستند و معمولاً طی ۳ تا ۷ روز کاری صادر می‌شوند. درخواست این نوع مجوزها از طریق سامانه‌ نوین اصناف پردازش شده و ممکن است بسته به نوع کسب‌وکار، نیاز به بازدید حضوری مأمور نیروی انتظامی جهت بررسی شرایط امنیتی و ترافیکی محل کسب داشته باشند.

نکته: اطمینان حاصل کنید که تمام اطلاعات و مدارک به‌درستی و کامل وارد شده‌اند.

با رعایت راهنمای ارائه‌شده در این مقاله، بررسی دقیق مدارک و توجه به پیامک‌های سامانه، می‌توانید بدون مواجهه با مشکلات رایج، مجوز کسب‌وکار خود را دریافت نمایید.

پیامک احراز هویت در نسخه جدید «دولت من» حذف شده است و در این نسخه،…

سامانه‌ ملی مجوزها بر اساس نوع فعالیت کسب‌وکارها، مجوزها را به سه دسته‌ی کلی خانگی، صنفی و سایر مجوزهای دولتی تقسیم کرده است. 

در قسمت ورود، یکی از سامانه‌های احراز هویت مانند سامانه ثنا، سجام، یا پیشخوان دولت را انتخاب کنید.

این موضوع می تواند راهنمای شما برای پیشرفت شما در خصوص اخذ مجوز مربوطه شما باشد. البته با وارد کردن موضوع مورد درخواستتان از مرجع صادر کننده، مجری صدور و معرفی کسب و کار و حتی از هزینه و زمان تقریبی دریافت جواز نیز اطلاع کسب می کنید پس مشاهده می کنید که این درگاه read more چقدر می‌تواند راهنمای شما برای پیشبرد اهدافتان باشد و می توانید راهنمایی‌های لازم را از طریق این سامانه دریافت کنید.

این موضوع باعث می‌شد تا بسیاری از افراد از دریافت مجوز منصرف شده و به فعالیت غیرمجاز بپردازند. به منظور رفع این مشکل، دولت اقدام به ایجاد درگاه ملی مجوزها کرده است. این سامانه به متقاضیان مشاغل خانگی امکان می‌دهد تا به صورت آنلاین و در یکجا، برای دریافت مجوزهای لازم اقدام کنند.

اگر شرایط لازم را برای دریافت مجوز دارید، می‌توانید درخواست خود را ثبت کنید.

​ اگر مجوز مورد نظر خود را پیدا نکردید، می‌توانید از گزینه‌ی «همه‌ی مجوزها» در نوار بالای سایت استفاده کنید.

در این درگاه، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه، نسبت به ثبت درخواست مجوز خود اقدام کنند.

شخصیت حقیقی یا حقوقی بودن را باید بر اساس نوع متقاضی درخواست کننده انتخاب کنید.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “پنج خبر جدید درباره درگاه ملی مجوزها و آمار درخواست‌ها در سال 1404”

Leave a Reply

Gravatar